Kledingtegoed 2023 RHEDEN

Via Stichting Leergeld Arnhem kunt u een kledingtegoed aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan (winter)kleding en schoenen voor uw kind. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de het tegoed € 75,00 en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 150,00.
Het tegoed is te besteden tot en met 31 december 2023.

LET OP: er verandert dit jaar iets in de werkwijze. Het kledingtegoed wordt aan de GelrePas van uw kind toegevoegd. U krijgt geen aparte pas meer zoals dat de afgelopen jaren het geval was. Op Gelrepas.nl vindt u een overzicht van de winkels waar u met het tegoed terecht kunt. U kunt dit tegoed alleen aan kleding besteden, niet aan sport- cultuur- of recreatie. Heeft uw kind geen GelrePas? U vraagt deze aan via www.gelrepas.nl

Voorwaarden
Maximaal maandelijks netto inkomen ouder(s): € 1.981,34 voor een echtpaar en € 1.783,21 voor een alleenstaande ouder.

Heeft u vragen over het kledingtegoed van de gemeente Rheden?
Kijk hieronder of uw vraag en antwoord er al bij staan.

Veelgestelde vragen

Nee, uw kind komt in aanmerking voor het kledingtegoed als u als ouder ook een Gelrepas heeft.

Nee, dit is niet mogelijk.

Het kledingtegoed kunt u aanvragen tot 1 december 2022.

Vanaf 1 juli kan het kledingtegoed op de Gelrepas gezet worden. Vraagt u het kledingtegoed na 1 juli aan, dan duurt het maximaal 2 weken voordat het tegoed op de Gelrepas staat. Het is belangrijk dat u zelf in de gaten houdt of het tegoed op de Gelrepas van uw kind is bijgeschreven. Dit kunt u checken via de Gelrepas App of Klik hier

Wordt uw kind in 2022 4 jaar, dan kunt u tot 1 december 2022 het tegoed van €75,- aanvragen. Wordt uw kind in 2022 12 jaar, dan kunt u tot 1 december 2022 het tegoed van €150,- aanvragen. Wordt uw kind na 1 januari 2022 18 jaar, dan kunt u tot 1 december 2022 het tegoed van €150,- aanvragen.

Zie de winkellijst op www.gelrepas.nl

Nee, dit is niet mogelijk.

Nee, het tegoed is bedoeld voor (winter)kleding en schoenen.

Nee, dit is niet mogelijk. Het kledingtegoed is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 17 jaar.

Mail uw vraag naar info@leergeldarnhem.nl

U bent nu met uw 1e aanvraag gestart.

OUDER

Aanhef:

KIND

Geslacht:

Heeft het kind een Gelrepas?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.