NO IMAGE
ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

NIEUWS

Via de groene link 'NU AANVRAGEN!' in de rechterbovenhoek kun je een aanvraag indienen.  NIEUW! Voor aanvragen voor kinderen van 0-6 jaar klik je op onderstaande link.
Aanvragen via het info adres kunnen niet in behandeling worden genomen. 

Houd er rekening mee dat de behandeling van aanvragen enkele weken kan duren. Zeker voor fietsen is er op dit moment een lange wachtrij. Er is weinig aanbod van tweedehands fietsen in de regio.  

Kledingtegoed-aanvragen voor de gemeenten Arnhem en Renkum worden per 1 januari 2023 uitgevoerd door de organisatie van de Gelrepas. Alleen aanvragen voor kledingtegoed in de gemeente Rheden kan via Stichting Leergeld worden aangevraagd, via: kledingtegoedrheden@leergeldarnhem.nl 

KLEDINGTEGOED RHEDEN 2023

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kun je een kledingtegoed aanvragen. Je kunt dit tegoed besteden aan (winter)kleding en schoenen voor je kind.
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de het tegoed € 75,00 en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 150,00. Het tegoed is te besteden van 1 juli t/m 31 december 2023.

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2023/kledingtegoed-rheden

 

POSBANK BELEVINGSTOCHT

De Posbank belevingstocht 2023 wordt gehouden op zaterdag 11 november. De opbrengst gaat naar goede doelen, waaronder Leergeld Arnhem Renkum Rheden.
Meedoen? Klik op de illustratie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.