NIEUWS

 

SCHOOLSPULLENPAS

Voor kinderen die na de zomervakantie naar het 1e, 2e of 3e jaar van de middelbare school gaan kunt u een aanvraag indienen voor een schoolspullenpas. Voor de gemeente Arnhem en Renkum hanteren wij een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau. Voor de gemeente Rheden verwijzen wij naar de schoolkostenregeling. Kunt u daar geen gebruik van maken dan kunt u een aanvraag indienen bij Stichting Leergeld Arnhem.


JUBILEUM

Onze stichting bestaat dit jaar 21 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum ontvangen alle kinderen uit groep 6 van alle OAB-basisscholen in Arnhem, Renkum en Rheden het boek 'De bende van Super-Anders'. Daarnaast trekken we in de zomermaanden diverse wijken in Arnhem in om kinderen te verrassen. Na de zomervakantieperiode organiseren we workshops voor jongeren.
Om al deze activiteiten mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig. Doneer een boek of doe een donatie voor een van de andere activiteiten via:

doneerbutton

HUISBEZOEKEN

Vanwege het Corona-virus zullen onze intermediairs bij het maken van een afspraak voor een huisbezoek altijd in overleg met de aanvrager bespreken of een huisbezoek mogelijk is, of dat een telefonisch gesprek veiliger is vanwege het risico van besmetting.

SALDOCHECK

Deze vindt u op de pagina ''ouders-wat kun je aanvragen".

VACATURES

Steeds meer gezinnen met onvoldoende inkomen doen een beroep Leergeld. Maar ook de overheid en andere organisaties zoeken Leergeld om mee samen te werken. Daardoor komt er steeds meer werk op ons af en komen wij feitelijk heel vaak handen tekort.

Wie komt ons helpen? Wij zijn op zoek naar:

• intermediairs (vrijwilligerswerk);
• administratieve ondersteuning op kantoor (vrijwilligerswerk).

Wil jij ons als vrijwilliger enkele uren per week helpen? Kijk onder 'medewerkers-vacatures' voor een omschrijving van inhoud en functie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.