NO IMAGE
ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

NIEUWS

 

AFHANDELINGSTIJD VAN UW AANVRAAG

HET IS TOT EINDE 2022 HELAAS NIET MOGELIJK AANVRAGEN IN TE DIENEN!

LET OP kledingtegoed-aanvragen die binnenkomen via:
kledingtegoed@leergeldarnhem.nl voor Arnhem
tegoedrenkum@leergeldarnhem.nl voor Renkum
kledingtegoedrheden@leergeldarnhem.nl voor Rheden
worden wel zo spoedig mogelijk verwerkt.

VACATURE: SECRETARESSE/ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wegens vertrek van een medewerker is er per direct een vacature ontstaan: het verrichten van secretariële- en administratieve werkzaamheden/activiteiten en het verstrekken van informatie aan belanghebbenden.
Deze functie wordt aangeboden voor 24-32 uur per week.
Het profiel van deze functie is onder ‘Vacatures’ terug te vinden. Belangrijk is dat de nieuwe medewerker de doelstelling van Leergeld onderschrijft en met respect en zorg onze doelgroep benadert. De functie wordt aangeboden voor een periode van 1 jaar, met een proefperiode.

Heb je belangstelling voor deze functie dan kun je de sollicitatiebrief digitaal versturen aan: bestuur@leergeldarnhem.nl.
Reacties vóór 1 december 2022. Vanaf 15 december 2022 zullen er gesprekken gepland worden.

DOE MEE AAN DE POSBANKKERSTWANDELING 2022

De derde Posbank Kerstwandeling wordt gehouden op 17 december. Een deel van de opbrengsten van deze wandeltocht komt ten goede aan Leergeld Arnhem Renkum Rheden.
Meer weten en inschrijven: deposbankkerstwandeling.nl

KLEDINGTEGOED 2022 ARNHEM

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kunt u een  extra (sport)kledingtegoed van €100 aanvragen voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. Het tegoed is te besteden t/m 31 december 2022. Kijk hier voor meer informatie. https://www.gelrepas.nl/kledingtegoed

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-arnhem

KLEDINGTEGOED RHEDEN 2022

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kunt u een kledingtegoed aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan (winter)kleding en schoenen voor uw kind. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de het tegoed € 75,00 en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 150,00. Het tegoed is te besteden van 1 juli t/m 31 december 2022.

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-rheden

KLEDING- EN SCHOOLSPULLENTEGOED  RENKUM 2022

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum Rheden kunt u een kleding -en schoolspullentegoed 2022  aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan kleding en schoolspullen voor uw kind.
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt het tegoed € 150,- en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 250,- Het tegoed is te besteden van 1 juli tot en met 31 december 2022.

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-renkum

HUISBEZOEKEN

Vanwege het Corona-virus zullen onze intermediairs bij het maken van een afspraak voor een huisbezoek altijd in overleg met de aanvrager bespreken of een huisbezoek mogelijk is, of dat een telefonisch gesprek veiliger is vanwege het risico van besmetting.

VACATURES

Steeds meer gezinnen met onvoldoende inkomen doen een beroep Leergeld. Maar ook de overheid en andere organisaties zoeken Leergeld om mee samen te werken. Daardoor komt er steeds meer werk op ons af en komen wij feitelijk heel vaak handen tekort.

Wie komt ons helpen? Wij zijn op zoek naar:
• intermediairs (vrijwilligerswerk);
• administratieve ondersteuning op kantoor (vrijwilligerswerk).

Wil jij ons als vrijwilliger enkele uren per week helpen? Kijk onder 'medewerkers-vacatures' voor een omschrijving van inhoud en functie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.