NO IMAGE
ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

NIEUWS

 

VACATURE(S) SECRETARESSE/ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
Wij zijn met spoed op zoek naar medewerkers om ons team te completeren. Kijk bij vacatures naar de functies en de omschrijving.


TERUGBLIK JUBILEUMACTIVITEITEN IN JUBILEUMMAGAZINE
In 2021 en 2022 vonden diverse jubileumactiviteiten van Stichting Leergeld Arnhem Renkum Rheden plaats.
Een registratie van alle jubileumactiviteiten, maar ook interviews met begunstigden, bestuursleden, medewerkers, vrijwilligers en Vrienden vindt u in dit prachtige magazine: JUBILEUMMAGINE LEERGELD ARNHEM

Docent Bennie Draaijer ('t Venster) nam afgelopen donderdag het eerste exemplaar van het Jubileummagazine in ontvangst van bestuurslid Corine Hennekes

 


VIVARE SCHENKT 44 BEELDSCHERMEN

Op 30 mei 2022 schonk woningcorporatie Vivare 44 computerbeeldschermen aan Leergeld Arnhem-Renkum-Rheden. Leergeld mocht ze ontvangen uit handen van Sander Weijl.
Wij zijn blij met deze beeldschermen, die een goede bestemming zullen krijgen bij kinderen en gezinnen die bij Stichting Leergeld Arnhem een aanvraag voor een computer hebben gedaan.
Namens die kinderen en gezinnen: Vivare hartelijk bedankt!

Vivare

 

CHEQUE VAN INNER WHEEL ARNHEM GELDRIA

Afgelopen woensdagavond ontving adviseur Hans Kap van Stichting Leergeld uit handen van de fundraising commissie van Inner Wheel Arnhem Geldria een cheque van maar liefst € 2.150,-- De opbrengst is bij elkaar gebracht door een gesponsorde filmavond. Heel erg bedankt!


KLEDINGTEGOED 2022 ARNHEM

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kunt u een  extra (sport)kledingtegoed van €100 aanvragen voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. Het tegoed is te besteden t/m 31 december 2022. Kijk hier voor meer informatie. https://www.gelrepas.nl/kledingtegoed

Aanvragen kan via:

https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-arnhem

KLEDINGTEGOED RHEDEN 2022

  • Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kunt u een kledingtegoed aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan (winter)kleding en schoenen voor uw kind. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de het tegoed € 75,00 en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 150,00. Het tegoed is te besteden van 1 juli t/m 31 december 2022.

    Aanvragen kan via: 

https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-rheden

KLEDING- EN SCHOOLSPULLENTEGOED  RENKUM 2022

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum Rheden kunt u een kleding -en schoolspullentegoed 2022  aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan kleding en schoolspullen voor uw kind.
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt het tegoed € 150,- en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 250,- Het tegoed is te besteden van 1 juli tot en met 31 december 2022.

Aanvragen kan via:

https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-renkum

HUISBEZOEKEN

Vanwege het Corona-virus zullen onze intermediairs bij het maken van een afspraak voor een huisbezoek altijd in overleg met de aanvrager bespreken of een huisbezoek mogelijk is, of dat een telefonisch gesprek veiliger is vanwege het risico van besmetting.

VACATURES

Steeds meer gezinnen met onvoldoende inkomen doen een beroep Leergeld. Maar ook de overheid en andere organisaties zoeken Leergeld om mee samen te werken. Daardoor komt er steeds meer werk op ons af en komen wij feitelijk heel vaak handen tekort.

Wie komt ons helpen? Wij zijn op zoek naar:

• intermediairs (vrijwilligerswerk);
• administratieve ondersteuning op kantoor (vrijwilligerswerk).

Wil jij ons als vrijwilliger enkele uren per week helpen? Kijk onder 'medewerkers-vacatures' voor een omschrijving van inhoud en functie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.