NO IMAGE
ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

NIEUWS

 

Wij zijn verheugd om te melden dat de tijdelijke stop op aanvragen in opgeheven. Vanaf maandag 16 januari 2023 kunnen weer aanvragen worden ingediend. Dit kan via de bovenstaande link.

 

 

Pas op: aanvragen worden alleen in behandeling genomen via de link boven aan deze pagina. Overige mails worden niet in behandeling genomen.

 

Voor fietsen is er een langere tijd tussen aanvraag en verstrekking. Dit heeft te maken met een tekort aan fietsen in de regio. Wij streven er naar om de afhandelingstijd zo kort mogelijk te maken.

Kledingtegoed

LET OP kledingtegoed-aanvragen voor de gemeente Arnhem en Renkum worden met ingang van 1 januari 2023 uitgevoerd door de organisatie van de  Gelrepas. Via onderstaande link kunnen aanvragen voor een kledingtegoed in Rheden worden aangevraagd. 

kledingtegoedrheden@leergeldarnhem.nl voor Rheden


KLEDINGTEGOED RHEDEN 2023

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum en Rheden kunt u een kledingtegoed aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan (winter)kleding en schoenen voor uw kind. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de het tegoed € 75,00 en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 150,00. Het tegoed is te besteden van 1 juli t/m 31 december 2022.

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-rheden

KLEDING- EN SCHOOLSPULLENTEGOED  RENKUM 2022

Via Stichting Leergeld Arnhem Renkum Rheden kunt u een kleding -en schoolspullentegoed 2022  aanvragen. U kunt dit tegoed besteden aan kleding en schoolspullen voor uw kind.
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt het tegoed € 150,- en voor kinderen van 12 t/m 17 jaar € 250,- Het tegoed is te besteden van 1 juli tot en met 31 december 2022.

Aanvragen kan via:
https://leergeldarnhem.nl/nl/kledingtegoed-2022/kledingtegoed-renkum

VACATURES

Steeds meer gezinnen met onvoldoende inkomen doen een beroep Leergeld. Maar ook de overheid en andere organisaties zoeken Leergeld om mee samen te werken. Daardoor komt er steeds meer werk op ons af en komen wij feitelijk heel vaak handen tekort.

Wie komt ons helpen? Wij zijn op zoek naar:
• intermediairs (vrijwilligerswerk); wij zoeken vooral intermediairs voor Renkum,
• administratieve ondersteuning op kantoor (vrijwilligerswerk).

Wil jij ons als vrijwilliger enkele uren per week helpen? Kijk onder 'medewerkers-vacatures' voor een omschrijving van inhoud en functie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.