NO IMAGE
ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN

NIEUWS


AANVRAGEN

Het aanvraagformulier is gewijzigd. Je wordt nu stap voor stap door de aanvraag geleid. Heel eenvoudig.
Je kunt aanvragen doen voor kinderen en jongeren van 0 tot en met 20 jaar.
Aanvraag doen? Klik hier 

NIET STANDAARD AANVRAGEN
Leergeld Arnhem Renkum Rheden kent een aantal standaard voorzieningen, zoals een fiets of laptop. In een enkel geval kan er worden afgeweken van deze standaard voorzieningen als de aanvraag past in het kader van onderwijs/opleiding, cultuur/sport of ‘meedoen’. Onderaan de lijst van het aanvraagformulier is ruimte gemaakt om jouw specifieke wens in te vullen. Let wel: het bestuur neemt over dit soort aanvragen telkens weer een besluit. Het antwoord kan dus ook ‘nee’ zijn. 

WACHTRIJ
Houd er rekening mee dat de behandeling van aanvragen enkele weken kan duren. Zeker voor fietsen is er op dit moment een lange wachtrij. Er is weinig aanbod van tweedehands fietsen in de regio.  

KLEDINGTEGOED ARNHEM EN RENKUM 2024

Kledingtegoed-aanvragen voor de gemeenten Arnhem en Renkum worden per 1 januari 2024 uitgevoerd door de organisatie van de Gelrepas. Alleen aanvragen voor kledingtegoed in de gemeente Rheden kunnen via Stichting Leergeld Arnhem worden aangevraagd.

KLEDINGTEGOED RHEDEN 2024

Het kledingtegoed Rheden 2024 is nu via het gewone aanvraagformulier aan te vragen. Klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.