ALGEMENE INFORMATIE


Draagt u Leergeld Arnhem Renkum Rheden een warm hart toe? Dan zijn er vele mogelijkheden om ons te ondersteunen met goederen en/of geld. Kijk op de pagina 'steun ons' om te zien waarmee u dat kunt doen. Iedere bijdrage, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd.

 

Project opstarten, evenement organiseren of inzameling houden?

Wilt u een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen, dan helpen wij u graag met uw initiatief. Stuur bij voorkeur een email naar info@leergeldarnhem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Samenwerkingspartners

Graag werken wij langdurig samen met betrokken partners die ons willen helpen onze doelstellingen te verwezenlijken:
- Fondsen
- Bedrijven
- Serviceclubs
- Verenigingen en instellingen
- Particulieren

 

Wilt u betrokken zijn en blijven bij het werk van Leergeld Arnhem Renkum Rheden, neem dan contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de meest passende wijze.

 

Vrienden van Leergeld Arnhem Renkum Rheden

Wij zijn bezig een dergelijke club van samenwerkingspartners van de grond te tillen. Kunt u ons helpen of zou u 'vriend' willen worden, neem dan contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.